Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de gezondheidsprofessional

Log in of maak een account aan 

 

Vanuit passie voor een gezonde mond

 

Soep aan huis

Nieuws

CPC

Nieuws

VITIS Gezond Tandvlees Mondspoelmiddel effectief tegen tandplaque

Gezien de hoge prevalentie van tandvleesproblemen wereldwijd is goede zorg voor het tandvlees een belangrijk aandachtspunt. Het is belangrijk dat tandvleesproblemen tijdig worden herkend en behandeld. Tevens moet een goede mondhygiëne met effectieve producten en specifieke werkzame stoffen worden gestimuleerd.

VITI

VITIS Gezond Tandvees bewezen effectief

Het Dentaid Research Center is een wereldwijd erkend onderzoekscentrum voor mondgezondheid gericht op het genereren van wetenschappelijke kennis en de toepassing ervan bij de ontwikkeling van effectieve en innovatieve productoplossingen. Ditmaal heeft het Dentaid Research Center een in vitro onderzoek uitgevoerd naar de werkzaamheid en effectiviteit van CPC en Zink lactaat.

In dit klinische onderzoek is bewezen dat wanneer VITIS Gezond Tandvlees mondspoelmiddel tweemaal daags wordt gebruikt, het effectief tandplaque vermindert in 4 dagen1.

Lees meer

Expert op het gebied van mondverzorging

Science & Innovation

Met meer dan 40 jaar ervaring stimuleert ons wereldwijde team vooruitgang in de mondgezondheid door innovatie en onderzoek.

Lees meer

Focus on people

Gezondere mensen door een gezondere mond. Omdat een goede algehele gezondheid begint met een goede mondgezondheid.

Lees meer

Positive impact on society

Bewustwording, kennis en het bieden van oplossingen om zo een positieve invloed te hebben op het leven en welzijn van mensen.

Lees meer

Over Dentaid

Oral health. Better life.

Onze missie: Het bevorderen en verbeteren van de mondgezondheid van mensen gedurende hun hele leven.

Lees meer