Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Focus on people

Wij streven naar een wereld met gezondere mensen door een gezondere mond. Omdat we weten dat een goede algehele gezondheid begint met een goede mondgezondheid.

Mensen centraal 

Wij streven naar een wereld met gezondere mensen door een gezondere mond. Omdat we weten dat een goede algehele gezondheid begint met een goede mondgezondheid.

Wij weten dat elke mond uniek is en specifieke producten nodig heeft voor verschillende levensfasen. Innovatie is de drijvende kracht om vooruitgang te boeken en de beste oplossingen te bieden voor elk individu.

Wij pakken mondgezondheid op een allesomvattende manier aan door oplossingen te bieden voor elke behoefte:

  • Behandeling: we hebben scala aan oplossingen ontwikkeld om specifieke behoeften met betrekking tot mondaandoeningen of pathologieën te behandelen.
  • Preventie: wij ontwikkelen producten om mondgezondheidsproblemen te voorkomen, wat bijdraagt aan een gezonde mond. Investeren in preventie leidt tot betere gezondheid en is kosteneffectief. 
  • Care: wij ontwikkelen producten die mensen helpen om te genieten van een gezonde mond in elke levensfase, met mondverzorgingsroutines die bijdragen aan een goede mondgezondheid.

Vader en dochter poetsen tanden

Oplossing voor elke behoefte

We bieden oplossingen op maat om te voldoen aan de behoeften van elk individu, door middel van een breed assortiment interdentale ragers, tandpasta, mondwater en tandenborstels.

  • Perio-Aid® is een mond-antisepticum dat is ontwikkeld om biofilm in de mond  te bestrijden, onder controle te houden en het beheersen van de orale biofilm (tandplak), die parodontale aandoeningen veroorzaakt.
  • Interprox®, het breedste assortiment interdentale ragers, die zich aanpast aan ieders mond en tandplaque verwijdert.
  • Wij bieden Vitis®, het merk voor mondhygiëne dat effectief helpt bij het voorkomen, verzorgen en beschermen van de mondholte.
  • Wij bieden ook oplossingen voor andere mondgezondheidsbehoeften zoals Dentaid ®Xeros (droge mond) en Halita ® (slechte adem).

We helpen mensen een mondgezondheidsroutine op te zetten die voldoet aan hun specifieke behoeften en bieden op elkaar afgestemde oplossingen die passen bij elke unieke situatie. Een goede combinatie van tandpasta, mondwater en interdentaal reinigingen is van groot belang voor een gezonde mondhygiëne.

Mensen op het strand

Een leven lang

Een gezonder leven begint met de zorg voor de mond. Wat er in de mond gebeurt, beïnvloedt hele lichaam. 

Onze mond stelt ons in staat om onszelf uit te drukken, een band te krijgen met anderen, te genieten van wat we het lekkerst vinden en te glimlachen om het leven. Een gezonde mond staat gelijk aan gezondheid en levenskwaliteit.

Vanaf de eerste tandjes tot het einde van ons leven is mondverzorging enorm belangrijk. Kindertijd en adolescentie, zwangerschap, menopauze, cardiovasculaire gezondheidsproblemen of het bereiken van de leeftijd van 50... elke levensfase en elk moment vereist specifieke mondverzorging. Het is belangrijk om bewust tijd te besteden aan de mondgezondheid, omdat de mond een fundamenteel onderdeel is van ons lichaam, zowel vanuit fysiek als emotioneel oogpunt. Het verzorgen van onze mond is een investering in welzijn en gezondheid.

Bij Dentaid begeleiden we mensen hun hele leven en bieden we mondverzorgingsoplossingen met kwaliteitsproducten, ondersteunt door wetenschap, voor elke levensfase. Voor een gezonde mond of voor situaties met specifieke aandoeningen of pathologieën. 

Familie tandenpoetsen