Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Toelichting op het beleid van Dentaid met betrekking tot de extra samples (stalen) van onze producten VITIS en PERIO•AID

Nieuws

Vele dentale praktijken in de BeNelux adviseren Dentaid producten op dagelijkse basis aan hun patiënten om een behandeling te ondersteunen of een mondprobleem te verlichten of op te lossen. Dentaid voorziet hiervoor de dentale praktijken van een aanzienlijke hoeveelheid gratis samples van onze tandpasta’s en mondspoelmiddelen.

De afgelopen periode ziet Dentaid de aanvragen voor samples vanuit de dentale praktijken verder toenemen, graag zouden wij aan deze aanvragen willen voldoen. Echter zien wij de kosten voor samples ook aanzienlijk toenemen door o.a. oplopende kosten van grondstoffen, handeling en transport.

Om toch te kunnen voldoen aan de toenemende aanvragen zal Dentaid een geringe handelingsbijdrage in rekening brengen bij aanvragen van samples boven het ‘gratis quotum’ dat beschikbaar is voor praktijken. De handelingsbijdrage is €3,95 excl. BTW per doosje van 20 samples en is te bestellen via de webshop.

Dentaid gaat ervan uit hiermee de service zoals u gewend bent te kunnen continueren.

Samples bestellen