• Professional

Interprox Premium Pro

Dentaid introduceert een revolutie in interdentaal reinigen

09/01/2015

Na 5 jaar research introduceert Dentaid een zeer innovatieve interdentaal borstel met een compleet nieuw design en vele voordelen. 

De Interprox Premium is in elke gewenst hoek te buigen door het revolutionaire en flexibele design van het handvat en het verlengde “nekje”. De Interprox Premium heeft een unieke bevestiging van het gecoate ijzerdraadje in het handvat en gaat daardoor nog langer mee. Door het extra lange nekje kan de Interprox verder interdentaal worden gebracht en verwijdert daardoor nog beter de palatinale  tandplaque. Een speciale groef om de duim te plaatsen verbetert de grip en geeft meer comfort aan uw patiënten tijdens het reinigen.

De Interprox Premium bestaat uit een assortiment met 8 borsteltjes met een diameter  van 1,9 mm naar 6 mm. Elke Interprox heeft een hygiënisch beschermkapje om de borstel op te bergen en mee te nemen.

Vanaf medio september zijn de Interprox Premium verkrijgbaar voor uw praktijk en tevens voor uw patiënten bij de gebruikelijke apotheken, drogisterijen en online winkels.