Welke indicatie heeft uw patiënt?

Indicaties

Voor elke indicatie een patiëntvriendelijke en effectieve oplossing

Gingivitis en Parodontitis
De kracht van een effectieve en milde ondersteuning

Een goed fundament is onmisbaar voor een gezond gebit. Hoe vaak attendeert u uw patiënten hier niet op in de praktijk? Bij uw advies kunnen tips over de juiste hulpmiddelen uw patiënt gemotiveerd houden. Zeker als het gaat om producten die een milde, maar effectieve ondersteuning garanderen. > lees meer...

Peri-Implantitis en Peri-Mucositis
Gericht en snel ingrijpen is noodzakelijk

Steeds meer patiënten krijgen te maken met peri-implantaire infecties. Als professional wordt van u een adequate voorlichting, behandeling en nazorg gevraagd, waarbij gericht en snel ingrijpen noodzakelijk is. Op welke wijze kan Dentaid u hierbij helpen? > lees meer...

Cariës
Nog altijd een groot probleem

Misschien niet meer ‘hip’, maar wel degelijk ‘happening’: cariës vormt nog altijd bij velen een bedreiging voor een gezond gebit. Motivatie en doorzettingsvermogen zijn belangrijk voor een optimale mondhygiëne, waarbij het voor u als behandelaar interessant is om te achterhalen wat hierbij het verwachtingspatroon van uw patiënt is. > lees meer..

Xerostomie
Verhoogd risico op mondaandoeningen 

Een droge mond als gevolg van een verminderde speekselproductie is niet alleen een vervelende aandoening. Xerostomie geeft tevens een verhoogd risico op andere mondaandoeningen zoals parodontitis, tanderosie en aantasting van de zachte weefsels. Diagnosticeren kan lastig zijn, een gerichte anamnese helpt. > lees meer..

Halitose
De juiste aanpak

Orale halitose is in de meeste gevallen goed te behandelen. Ondersteun uw patiënten met de juiste adviezen en effectieve producten. > lees meer..

Tandgevoeligheid
Effectief verholpen dankzij nanorepair technologie

Wat weten uw patiënten van blootliggende dentinetubuli? Hoe dit probleem ontstaat en of er een afdoende behandeling bestaat? Met Desensin biedt u een adequate oplossing: 95% van de gebruikers ervaart een aanzienlijke vermindering van tandgevoeligheid, direct al na het eerste poetsmoment. Met dank aan de nanorepair technologie. > lees meer..

Tanderosie
Help uw patiënten hun glazuur te behouden

Voor patiënten zelf bijna niet vast te stellen en nauwelijks herkenbaar: tanderosie is onze nieuwe uitdaging. Hoe helpt u uw patiënten om het wegslijten van hun glazuur zo veel mogelijk te beperken?
> lees meer..

Verkleuring van gebitselementen
Kies een 100% veilige whitening methode

Steeds meer mensen willen witte tanden. De meeste methoden om dit te realiseren, werken met peroxiden of andere schurende elementen. Kiest u voor Dentaid Vitis Whitening, dan kiest u voor een 100% veilige ‘whitening’ methode. > lees meer..

Orthodontie
Schoonhouden zonder Chloorhexidine

Orthodontische apparatuur vormt bij menig patiënt een extra belemmering voor een goede mondhygiëne. Toepasselijke adviezen én de juiste producten, natuurlijk zonder Chloorhexidine, vormen een onmisbare ondersteuning. Zodat een esthetisch fraai resultaat niet ondermijnd wordt door cariës of gingivitis. > lees meer..