Werken bij Dentaid

Pharma Area Manager België

regio Vlaanderen-midden

Full-time, 40 uur per week

Pas jij binnen de ambitieuze cultuur van Dentaid Benelux? Sta je te popelen om als ambassadeur op te treden voor gekende merken als interprox, perio aid en vitis? Wil jij voor dé specialist in Oral health care werken? Solliciteer dan nu!

Dentaid heeft een mooie job als farmaceutisch afgevaardigde voor de regio Vlaanderen Midden, voor een kandidaat met minimaal 3 jaar ervaring als farmaceutisch afgevaardigde. Naast ervaring zoeken wij een kandidaat die interesse heeft in Oral Health Care, ambitieus is, flexibel en elke dag het beste uit zichzelf wil halen.

Functiebeschrijving

Als farmaceutisch afgevaardigde ben je verantwoordelijk voor de regio Vlaanderen-Midden. Je zal deel uitmaken van het Pharma team België enerzijds en anderzijds zul je intens samenwerken met je collega die in dezelfde regio tandartsen, mondhygiënisten en specialisten bezoekt.

Je bouwt de aanwezige samenwerkingsrelaties met de apothekers en parafarmacie verder uit met het oog op duurzame en kwaliteitsvolle samenwerkingen. Je realiseert de vooropgestelde verkooptargets en werkt op deze manier actief mee aan de groei van het bedrijf. Je volgt dagelijks je administratieve- en rapporteringstaken op. Je bent de specialist ter zake wat betreft jouw productgamma. Als farmaceutisch afgevaardigde word je aangestuurd door de supervisor Pharma.

Over jou

Ben je commercieel ingesteld, overtuigend en heb je affiniteit met Oral Health Care? Houd je van zelfstandigheid en kun je deze ook aan? Dan ben jij de kandidaat die Dentaid zoekt.

 • Je hebt minimum een bachelor of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als farmaceutisch afgevaardigde
 • Een netwerk hebben bij de apothekers in de regio is een extra troef
 • Je hebt excellente presentatie-en communicatie skills,     alsook verkooptechnieken
 • Je streeft er steeds naar om je productkennis op het hoogste niveau te houden
 • Je kan data analyseren en interpreteren
 • Goede kennis van Microsoft en Office programma’s
 • Je werkt proactief en zelfstandig
 • Je bent een goede planner
 • je beheerst  organisatie- en timemanagement skills
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent assertief en positief ingesteld
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, goede kennis van Engels is een must

Wat bieden wij

Wij bieden jou een uitdagende job bij een toonaangevend bedrijf waar ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatieven. Je krijgt hoog kwalitatieve productopleidingen, coaching, salestraining en degelijke rapportering tools. Met andere woorden je komt terecht in een professionele omgeving zodat je je salescarrière een boost kan geven. Wij bieden een contract met een marktconform salaris met extra legale voordelen (o.a. firmawagen, tankkaart, telefoon, laptop).

Over ons

Dentaid is wereldwijd actief in meer dan 50 landen.

Dentaid Benelux BV is in 1998 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot marktleider Oral Care binnen de tandheelkunde en apotheek op het gebied van mondverzorgingsproducten. Dentaid heeft kwalitatief, hoogstaande, patiëntvriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde productoplossingen voor diverse mondproblemen.

Dentaid België werkt met 2 teams: een dentaal team en een farmaceutisch team met elk 5 medewerkers per team.

Solliciteren?

Je bent van harte welkom! Stuur je CV en motivatiebrief naar nvanhoeylandt@dentaid.be