Werken bij Dentaid

Dental Area Manager België

regio Antwerpen - Limburg

Full-time, 40 uur per week

Pas jij binnen de ambitieuze cultuur van Dentaid Benelux? Sta je te popelen om als ambassadeur op te treden voor gekende merken als INTERPROX, PERIO.AID en VITIS? Wil jij voor dé SPECIALIST in Oral health care werken? Solliciteer dan nu! Dentaid heeft een mooie baan als Dental Area Manager voor de regio Antwerpen-Limburg beschikbaar. Dentaid zoekt naar kandidaten die minimaal 3 jaar ervaring als dentaal of farmaceutisch afgevaardigde hebben. Naast ervaring zoeken wij een kandidaat die interesse heeft in Oral Health Care, ambitieus is, flexibel en elke dag het beste uit zichzelf wil halen.

Functiebeschrijving

Als Dental Area Manager ben je verantwoordelijk voor je relaties en omzet in je eigen regio. Je zal deel uitmaken van het Dentale team België enerzijds en anderzijds zul je intensief samenwerken met je collega die in dezelfde regio de apotheken bezoekt. Je bouwt de aanwezige samenwerkingsrelaties met de Key-accounts, dentale specialisten, tandartsen en mondhygiënisten verder uit en adviseert hen over de productoplossingen van Dentaid waardoor een gericht Dentaid productadvies aan patiënten gegeven kan worden Je realiseert de vooropgestelde bezoek- en verkooptargets en werkt op deze manier actief mee aan de groei van het bedrijf. Je volgt dagelijks je administratieve- en rapporteringstaken op. Je bent de specialist ter zake wat betreft jouw productgamma en de dentale indicaties waarbij deze producten een ondersteuning geven. Als Dental Area Manager word je aangestuurd door de supervisor Dental.

Over jou

Ben je commercieel ingesteld, overtuigend en heb je affiniteit met Oral Health Care? Houd je van zelfstandigheid en wil je het salesvak op een hoog niveau uitoefenen binnen een ambitieus en professioneel bedrijf? Dan komen we graag met je in gesprek.

 • Je hebt minimum een bachelor of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als dentaal afgevaardigde of farmaceutisch afgevaardigde bij specialisten en artsen
 • Het hebben van een Key account netwerk in deze regio is een extra troef
 • Je hebt excellente presentatie-en communicatie skills en beschikt over moderne verkooptechnieken (geen productpush)
 • Je streeft er steeds naar om je productkennis op het hoogste niveau te houden
 • Je kan data analyseren en interpreteren
 • Goede kennis van Microsoft en Office programma’s
 • Je werkt proactief en zelfstandig
 • Je bent een goede planner
 • Je beheerst organisatie- en timemanagement skills
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent assertief en positief ingesteld
 • Je goede Engelse taalvaardigheid (Franst is en pre)

Wat bieden wij

Wij bieden jou een uitdagende job bij een toonaangevend bedrijf waar ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatieven. Je krijgt hoog kwalitatieve productopleidingen, coaching, salestraining, degelijke rapportering tools, … . Met andere woorden je komt terecht in een professionele omgeving zodat je je salescarrière een boost kan geven. Je krijgt een contract voor onbepaalde duur aangeboden, een marktconform salaris met extra legale voordelen (o.a. firmawagen, tankkaart, iPhone, laptop,…).

Over ons

Dentaid Benelux BV is in 1998 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot marktleider Oral Care binnen de tandheelkunde en apotheek op het gebied van mondverzorgingsproducten. Dentaid heeft kwalitatief, hoogstaande, patiëntvriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde productoplossingen voor diverse mondproblemen. Dentaid is wereldwijd actief in meer dan 50 landen. Dentaid België werkt met 2 teams: een dentaal team en een farmaceutisch team met elk 5 medewerkers per team. 

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Nathalie Molenschot via nmolenschot@dentaid.be.