Witte tanden: dat wilt u toch ook?

Verkleuring van tanden en kiezen

Een natuurlijk witte kleur van uw tanden ligt binnen handbereik

Steeds meer mensen willen wittere tanden, zo blijkt uit onderzoek. Maar liefst 49% van de Nederlanders en Belgen wenst niet alleen een gezond gebit, maar wil ook een gebit met een schone, witte en frisse uitstraling. Gelukkig ligt zo’n natuurlijke witte kleur voor velen binnen handbereik!

Uw tanden en kiezen verliezen in de loop van de tijd hun natuurlijke frisse kleur. Deze verkleuringen worden veroorzaakt door allerlei factoren zoals kleurstoffen uit drank en voedsel, roken, een slechte mondverzorging, slijtage van het gebit of medicijngebruik.

Een goede mondverzorging is een belangrjke factor voor het ontstaan van verkleuringen in uw gebit. Door uw mond goed te verzorgen, vermindert u niet alleen de kans op mondproblemen, maar dus ook op verkleuringen van uw tanden en kiezen.

Schadelijke hulpmiddelen

Om uw tanden en kiezen weer fris en natuurlijk wit te maken, zijn diverse methoden en producten ontwikkeld. De meeste daarvan bevatten echter bestanddelen (zoals peroxiden en andere schurende elementen) die schadelijk zijn voor uw tandglazuur. Veel tandartsen en mondhygiënisten hebben daarom bezwaren tegen het gebruik van deze schadelijke hulpmiddelen.

100% veilige oplossing: Vitis Whitening

Na jarenlang onderzoek, gebaseerd op de nieuwste inzichten voor het witter maken van tanden en kiezen, biedt Dentaid een 100% veilige en effectieve ‘Whitening’ tandpasta: Vitis Whitening. Vitis Whitening herstelt de natuurlijke witte, frisse kleur van uw tanden snel en doeltreffend. Bovendien bestrijdt Vitis Whitening tandgevoeligheid. En omdat het geen gebruik maakt van schadelijke bestanddelen is Vitis Whitening 100% veilig!

Uniek dankzij vijfvoudige werking

De kracht van Vitis Whitening zit ‘m in de revolutionaire technologie (met unieke 5-voudige werking) waarmee deze tandpasta is ontwikkeld. Deze Dentaid® haptechnologie is gebaseerd op minuscule deeltjes van hydroxyapatite die zich hechten aan het tandoppervlak. Door hun miniscule grootte kunnen deze deeltjes in de tandpasta volledig in het glazuur en de dentine worden opgenomen.

Natuurlijk witte kleur

Er vindt een daadwerkelijke integratie plaats van de hydroxyapatitedeeltjes in de bestaande structuur van de tand en/of kies. Hierdoor worden barstjes en onregelmatigheden op het tandoppervlak opgevuld. Tanden en kiezen gladder, gaan meer glanzen en krijgen hun natuurlijke witte kleur terug.

Wetenschappelijk bewezen

De effectiviteit van Vitis Whitening is wetenschappelijk bewezen: bij 65% van de patiënten wordt na 10 dagen gebruik al een vermindering van 24% van het aantal verkleuringen waargenomen. Bovendien stelt 45% van de patiënten dat zij na 10 dagen gebruik wittere tanden krijgt. En die aantallen stijgen alleen maar na 21 dagen poetsen! Vitis Whitening doet wat het belooft: uw tanden krijgen snel en veilig hun natuurlijke frisse kleur terug. Dat wilt u vast ook!

Relevante producten
Vitis Whitening